Besplatna dostava za narudžbe iznad 200.00 €
042/421-261 ili info@centar-rostilja.hr Uto - Pet 09 - 17h Sub 08 - 16 h
Moj račun
Svi članci
Datum objave: 18.10.2024.

Kada planirate obroke za roštiljanje u prirodi, jednostavnost je ključ. Nema potrebe za kompliciranim receptima – fokusirajte se na ukusne, ali jednostavne namirnice koje se lako pripremaju na otvorenom.

Meso i riba

Klasične opcije za roštilj poput hamburgera, kobasica, pilećih bataka ili ražnjića s mesom idealne su jer se brzo peku i ne zahtijevaju mnogo dodatne pripreme. Riba je također sjajna opcija, osobito ako se odlučite za filete lososa ili skuše, koje možete pripremiti u aluminijskoj foliji na roštilju.

Povrće

Povrće je lako za pripremu i brzo se peče. Tikvice, paprika, kukuruz, šampinjoni i patlidžan su odličan izbor za roštiljanje. Povrće možete marinirati unaprijed ili jednostavno premazati maslinovim uljem prije stavljanja na roštilj. Također, možete pripremiti ražnjiće od povrća, koji su lagani za transport i brzo se peku.

Brzi prilog

Kad ste na putovanju, jednostavni prilozi poput kruha, tortilja ili peciva odlična su opcija. Možete ih kratko prepeći na roštilju kako bi dobili hrskavu teksturu. Ako imate više vremena, aluminijska folija je Vaš prijatelj—možete u njoj peći krumpir, tikvice ili čak složiti jednostavne kombinacije povrća s maslacem.

Kakav roštilj odabrati?

Univerzalno postolje može se prilagoditi duljinama od 51 cm do 81 cm, pružajući Vam maksimalnu fleksibilnost bez obzira na veličinu  roštilja ili broj ljudi koje želite ugostiti. Sklapanje i rastavljanje postolja je nevjerojatno jednostavno. To ga čini idealnim za putovanja ili izlete. Ne zauzima puno mjesta u Vašem prtljažniku, a postavljanje je brzo i jednostavno.

Održavanje čistoće i sigurnost

Jedna od najvećih prednosti roštiljanja na otvorenom je uživanje u prirodi, ali jednako je važno i održavati okoliš čistim i sigurnim. Bez obzira na to gdje se nalazite, slijedite ove osnovne korake kako biste očuvali prirodu i osigurali vlastitu sigurnost.

!PRAVILNO GAŠENJE VATRE!

Ako koristite roštilj na ugljen ili otvorenu vatru, budite sigurni da vatru potpuno ugasite nakon što završite s roštiljanjem. To uključuje zalijevanje vatrišta vodom i provjeru da nema preostalih tinjajućih ostataka.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel