
Ako ste ljubitelj pikantne hrane onda nemojte propustiti priliku da isprobate ova brza i jednostavna buffalo krilca. Hrskava, a istovremeno sočna piletina umočena u ljuti umak oduševit će vaše nepce.
U zdjeli otopite maslac te dodajte protisnuti češnjak i ljuti umak. Sve zajedno dobro izmiješajte i kuhajte nekoliko minuta. Gotov umak možete preliti po pečenim buffalo krilcima ili poslužiti sa strane.
Buffalo krilca možete poslužite uz blagi umak koji će razblažiti ljutinu. Potreban vam je grčki jogurt ili kiselo vrhnje, limunov sok, svježe sjeckani peršin i češnjak. Sve zajedno izmiješajte i začinite s paprom, soli i malo maslinovog ulja.
1,5 kg pilećih krila
80 g maslaca
1 režanj češnjaka
120 ml srednje ljutog chilli umaka
1 žličica soli
½ žličice papra
2 žličice praška za pecivo