Pečenje pilića na ražnju posebna je prigoda i to je hrana koju nitko neće odbiti.
Za kvalitetnu pripremu pilića na ražnju potrebno je opremiti se kvalitetnom opremom.
Prije svega potreban nam je ražanj, cijev od nehrđajućeg čelika s našiljenim vrhom. Uz svaku cijev je također potreban i pribor za pričvršćivanje pilića.
U cijenu ražnja od 2 m je uključena cijev od nehrđajućeg čelika debljine 20 mm sa stijenkom debljine 1,5 mm + našiljeni vrh,
te dvije duple obostrane bodlje na sredini i 2 duple bodlje sa svake strane.
Svaki naš ražanj ima oznaku svoje dužine (1,5 m, 2 m, 2,5 m..) Ako imate pečenjaru u koju ugrađujete ražanj potrebno vam je prvo izmjeriti unutarnju širinu pečenjare.
Svaki naš ražanj se s suprotne strane našiljenog vrha može kratiti tako da vas ne mora brinuti ako je vaša željena mjera drugačija od onih navedenih u našoj ponudi.
Ako imate nejasnoća vezani za odabir dužine ražnja slobodno nam pišite te ćemo zajedno pronaći savršeno rješenje za vas.