Pečenje pilića na ražnju posebna je prigoda i to je hrana koju nitko neće odbiti.
Za kvalitetnu pripremu pilića na ražnju potrebno je opremiti se kvalitetnom opremom.
Prije svega potreban nam je ražanj, cijev od nehrđajućeg čelika s našiljenim vrhom. Uz svaku cijev je također potreban i pribor za pričvršćivanje pilića.
U cijenu ražnja od 1,5 m je uključena cijev od nehrđajućeg čelika debljine 20 mm sa stijenkom debljine 1,5 mm + našiljeni vrh,
te dvije duple obostrane bodlje na sredini i 2 duple bodlje sa svake strane.
Svaki naš ražanj ima oznaku svoje dužine (1,5 m, 2 m, 2,5 m..) Ako imate pečenjaru u koju ugrađujete ražanj potrebno vam je prvo izmjeriti unutarnju širinu pečenjare.
Svaki naš ražanj se sa suprotne strane našiljenog vrha može kratiti tako da vas ne mora brinuti ako je vaša željena mjera drugačija od onih navedenih u našoj ponudi.
Ako imate nejasnoća vezani za odabir dužine ražnja slobodno nam pišite te ćemo zajedno pronaći savršeno rješenje za vas.