Pečenje janjetine ili odojka na ražnju u svakoj prigodi uz dobro društvo je svečan trenutak. Svi mi imamo nekog tko je ispekao već 200 janjaca i sigurni smo da on zna 100% kako se sve to radi ali mi ćemo vam predstaviti svaki dio naše opreme na svoj način kako bi ste mogli pronaći svoju najbolju kombinaciju.
Prije svega potreban nam je ražanj, cijev od nehrđajućeg čelika s našiljenim vrhom. Također uz svaku cijev je potreban pribor za pričvršćivanje odojka, dvije bodlje i jedna omča za stezanje kralježnice za cijev su dio jednog osnovnog ražnja.
U cijenu ražnja od 2 m je uključena cijev od nehrđajućeg čelika debljine 30 mm sa stijenkom debljine 1,5 mm + našiljeni vrh.
Cijev za ražanj na sebi ima 5 rupa sa ugrađenim cjevčicama kako masnoća nebi dospijela u cijev. Promjer rupa na je 7mm.
Svaki naš ražanj ima oznaku svoje dužine (1,5 m, 2 m, 2,5 m..) Ako imate pečenjaru u koju ugrađujete ražanj potrebno vam je prvo izmjeriti unutarnju širinu pečenjare.
Svaki naš ražanj se s suprotne strane našiljenog vrha može kratiti tako da vas ne mora brinuti ako je vaša željena mjera drugačija od onih navedenih u našoj ponudi.
Ako imate nejasnoća vezani za odabir dužine ražnja slobodno nam pišite te ćemo zajedno pronaći savršeno rješenje za vas.