Pečenje janjetine ili odojka na ražnju u svakoj prigodi uz dobro društvo je svečan trenutak. Svi mi imamo nekog tko je ispekao već 200 janjaca i sigurni smo da on 100% zna kako se to radi ali mi ćemo vam predstaviti svaki dio naše opreme na svoj način kako bi ste mogli pronaći svoju najbolju kombinaciju.
Prije svega potreban nam je ražanj, cijev od nehrđajućeg čelika s našiljenim vrhom. Uz svaku cijev također je potreban pribor za pričvršćivanje odojka, dvije bodlje i jedna omča za stezanje kralježnice za cijev.
U cijenu ražnja od 1,5 m je uključena cijev od nehrđajućeg čelika debljine 30 mm sa stijenkom debljine 1,5 mm, našiljeni vrh, omča za stezanje, dvije bodlje od inoxa.
Svaki naš ražanj ima oznaku svoje dužine (1,5 m, 2 m, 2,5 m..) Ako imate pečenjaru u koju ugrađujete ražanj potrebno vam je prvo izmjeriti unutarnju širinu pečenjare.
Svaki naš ražanj se sa suprotne strane našiljenog vrha može kratiti pa vas ne treba brinuti ako je vaša željena mjera drugačija od onih navedenih u našoj ponudi.
Ako imate nejasnoća vezanih za odabir dužine ražnja slobodno nam pišite te ćemo zajedno pronaći savršeno rješenje za vas.